donderdag 7 januari 2016

Keulen

en andere Duitse steden waren de afgelopen week flink in het nieuws.
Met oud&nieuw hadden "grote groepen jonge mannen met Noord-Afrikaans uiterlijk"  vrouwen belaagd, ingesloten, beroofd, betast en verkracht.
Waren het vluchtelingen? Geen bewijs*) [zie maar]. Moslims? Dat leek wel bewezen.

Ik probeer me dan voor te stellen wat er in die koppen omgaat.
"Niks, want er zit niks in die schedels en het enige wat niks kan is.....niks."
was ook mijn eerste reactie.
Dat beroven is simpel te verklaren. Geld.

Maar dat betasten, zelfs verkrachten. Dat is niet alleen barbaars, maar volkomen onbevredigend. Lijkt mij. Of niet? Geeft dit soort handelingen deze islam-pubers bevrediging? Dus ze sluiten met 30 man een meisje in en voelen aan haar lichaam en komen dan klaar? Hoe vroegtijdige kan je je zaad lozen? Laten ze hun eikeltje in hun onderbroekje schuren? Hebben ze het pinkeltje met een handje tussen duim en wijsvinger? "Laten ze hem door een pincetje gieren?"

Zouden ze daarom worden besneden? Zelfs Ali-B. zegt dat sex lekkerder is met een blote eikel. Dus misschien is het een voorbehoedmiddel om die knullekes zo snel klaar te laten komen, dat ze geen fut meer hebben voor een verdere verkrachting.

Ja, ik lul ook maar uit m'n nek hoor. Ik geef het alleen toe. Kom daar maar eens om bij die religekkies.

Misschien is het een idee om volgend jaar om 10 voor 12 op een groot scherm een licht erotische film te laten zien. Na 10 minuten komt het hele plein kreunend klaar. 
"Vuurwerk? In je broekje!"
Om 5 over 12 is het plein leeg. Zit niet lekker hoor, zo'n nat, koud, plakkerig kleddertje in je onderbroek. Die moslim-pikkies gaan al snel ongemakkelijk en krom, met de beentjes af en toe schuddend naar hun moedertje. Want tja, wie maakt dat schoon? 
Oh wacht; daarom dragen ze die djellaba's. Toch?
Of is mijn vraag "Wat hebben die moslim-keutels er aan?" veel te ver gezocht en

is het pure domheid?
Elke religie mikt tenslotte op hersenloos kuddegedrag om zo veel mogelijk makke volgelingen te krijgen. 
Nou, dan is er nog veel werk te doen. Hoe kan zo'n dompikkie, later als hij groot wordt, in onze westers verlichtte samenleving (over)leven?
Als dat tenminste wenselijk is.

Of is het pure minachting? 
Minachting juist voor deze zelfde westers verlichtte samenleving, waarin zelfstandig en kritisch denken het belangrijkste is. Nogmaals; dat is voor elke religie de doodsteek. Ook om deze minachting te veranderen, is er veel werk te doen om hier in Europa te kunnen (over)leven. Als dat tenminste wenselijk is.

Of zijn ze laf? 
Is iemand voor hen al een held als hij een weerloze man, vrouw of kind de kop kan afhakken? Weerloze burgers neerknallen in een Bataclan, waar ze weten dat er toch niemand terug zal schieten. Vinden ze echt het schieten bij de kermisschiettent "Altijd Prijs" een heldendaad?
(Dit is overigens HET argument vóór vrij wapenbezit. 
"Als iedereen een wapen zou dragen, hadden de terroristen veel minder slachtoffers kunnen maken." Ik moet toegeven; een heel sterk argument.)

Hoe kunnen deze moslimkullekes zich over 5 of 10 jaar westers en volwassen gaan gedragen? Zeker als in dat sprookjesboek blijven hangen. 
Hoe dan ook, er is nog erg veel werk te doen, willen ze hier kunnen (over)leven.
Als dat tenminste wenselijk is natuurlijk.

RFTS

P.S.
*) Maar
vandaag vertelden Keulse politieagenten dat er wel degelijk veel vluchtelingen tussen de relschoppers zaten. 

(Vooral "verse jonge mannen uit Syrië". Dus niks-nie-geen algemeen "Afrikaans uiterlijk".)
De politie heeft wel degelijk ingegrepen, aanrandingen voorkomen, arrestaties verricht. Ook weten ze wie de relschoppers zijn. 
Dit alles in tegenstelling tot de berichtgevingen. De politie bevestigd dan ook dat het vermoeden terecht is, dat er van alles geheim wordt gehouden.

Bij aanhoudingen kregen ze onder andere te horen:
"Jullie kunnen ons niets doen!" terwijl ze 
hun verblijfsvergunning verscheurden. "Morgen hebben we zo weer een nieuwe." Een andere arrestant riep: "Hé, ik ben Syriër, ja! Jullie moeten ons vriendelijk behandelen. Merkel heeft ons zelf uitgenodigd..."

Haha, die Wilders! Hij hoeft zo wel erg weinig te doen om zijn zetelaantal te laten stijgen:
Niets! Helemaal niets! 
De sukkels die Europa leiden maken gratis reclame vóór hem.
Ze zorgen er voor dat alle vooroordelen nog sterker worden dan de werkelijkheid is.... 
Eigenlijk best knap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten