zondag 25 januari 2015

Monoloog met moslims #13

In de koran staat dat de moslims pas klaar zijn als de hele wereld een kalifaat is, dus onder de sharia wetgeving valt. Voor alle moslims is de koran hun leidraad, hun kompas. Is het dan raar dat wij westerlingen willen weten, dus vragen welke moslims het kalifaat als ideale samenleving vinden? Wij denken dat alle moslims uiteindelijk een wereldkalifaat willen. Iedereen moet bekeerd of...

Waar komt die bekeringsdrang toch vandaan? Tweeduizend jaar werd het westen geterroriseerd door christenen met inquisitie, martelingen, zendelingen, kruistochten, brandstapels, dictatoriale en geestelijke onderdrukking. Zijn ze eindelijk een beetje normaal gaan doen, komen die moslims het dunnetjes overdoen. Als ik het risico wil nemen om in het hiernamaals op m'n kloten te krijgen dan is dat "mijn pakkie an". Die Allah is mans genoeg om dat zelf te regelen. Hij heet niet voor niets Akbar. Denk jij nou echt dat jij hem daarbij moet, kan helpen? Oh, dat geloof je echt? Dat heet blasfemie, guppie! Daar is een tekeningetje van iemand waar nooit een tekening van is gemaakt, dus waarvan niemand weet hoe hij eruit zag of ziet, helemaal niks bij. Hoe kun je nou een tekening maken van niets? Of is dit hem soms?

                                  

IJdelheid. Pure ijdelheid. Religieus masterberen. Jezelf hoger achten dan een almachtige allah. Nou, dan voel je je als sukkel wel even groot en machtig. Maar dat is wel blasfemie ten top.
Dus als je echt gelooft wat je zegt is er maar één conclusie: je beledigt allah, dus hak bij jezelf je kop eraf!
Lastig? Yep, da's waar. Moet je behoorlijk lenig voor zijn.
Maar ik doe graag iets voor een ander dus mocht je hulp nodig hebben?
Je kunt me altijd mailen.

RFTS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten