donderdag 27 maart 2014

Vrij

In mei komt hij vrij. Volkert. Vervroegd. Goed gedrag. Geen risico voor recidive. Dat concluderen allerlei psychologen, psychiaters en andere deskundigen. Kunnen zij dat weten? Ik durf te zeggen van niet. Het is zeer makkelijk om alle specialisten “om de tuin te leiden”. De deskundigen zullen dit ontkennen, maar mensen zijn gespecialiseerde sociale toneelspelers. Hoeveel mensen er niet hun HELE leven een facade ophouden weten we niet, maar dat het er veel zijn is wel bewezen. Zelfs wetenschappelijk.

William Shakespeare: "All the world 's a stage, and all the men and women merely players. They have their exits and their entrances; And one man in his time plays many parts"

Zou zo'n uitgesproken idioot nu niet meer van mening zijn dat hij de wereld moet redden door iemand met andere opvattingen, hoe idioot ze ook zijn, een kogel door zijn hoofd moet jagen. Hij voelt zich boven de mensen verheven. Dat voelt nogal niet lekker ook. Hij voelt zich een Uitverkore. “Redder der democratie”. Een Jezus. 
Zo'n jongen (man) houdt dit echt zijn hele leven vol. Hij zal zijn gedachtes, plannen ook geheim kunnen houden. Dat is zelfs onderdeel van zijn verhevenheid. Twaalf Jaar geleden wist ook niemand wat hij van plan was. Hoe lang liep hij daar al niet mee rond? 
Kortom; hij is gespecialiseerd in fake, nep, alsof, leugens, bedriegen, schijn, buitenkantje. Dat gaan die “boek-o-logen” echt niet ontmaskeren in een uurtje babbelen per week.

Volkert hoeft Geert natuurlijk niet persoonlijk neer te schieten. Er lopen nog meer gekken rond. Volkert wordt adviseur, spindocter. Hij is tenslotte ervaringsdeskundige. 
"Inschattingsfout" zal het dan wel weer gaan heten.

Ik heb nog nooit medelijden met Geert Wilders gehad,
maar nu.....
RFTS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten