maandag 21 januari 2013

Topsport.

Lance wint weer!
Die Armstrong is ook nu weer de eerste. Dan ben je in de sport dus vanzelf de beste. En elke (ex)wielrenner loopt nu te dubben of hij wel of niet zal bekennen. Over een jaar krijgt Lance alle zeven gele truien weer terug. Want eerlijk is eerlijk: hij was wel de beste van alle wielrennende gebruikers, gebruikende wielrenners. Hij zou d'r een truitje bij moeten krijgen, want hij is weer de eerste die het zó wereldwijd doet, kan. Een zwarte misschien. Nee, een grijze.

Is de storm over Lance Armstrong een beetje gaan liggen, kunnen we verder. Waarmee? Alle andere topsporten, natuurlijk. Want ik heb nog meer nieuws: ALLE topsport is ziek!
Ik weet het; er zijn simpeler manieren om zelfmoord te plegen,
maar iemand moet het doen.

Neem voetbal. Natuurlijk gebruiken ze daar ook middeltjes, maar maken vooral veel schulden. Of ze worden gekocht door rijke Russen of Arabieren. Dus schulden maakt een kampioen. En die lijpe supporters maar juichen: "Ajax heeft de hoogste schulden!" Vul vooral voor Ajax ook al die andere clubs in, want ik zou niet graag de verkeerde niet beledigen. Erg laag diersoort, die supporters. Rotterdammers zeggen geen Ajax en Amsterdammers geen Feyenoord, maar 010 of 020. Ze zeggen dat ze dat niet over hun lippen kunnen krijgen. Ja, zo ver is het al. En daar zijn ze nog trots op ook. Hebben ze al eens gehoord wat ze allemaal wél over diezelfde lippen laten gaan.

En maar juichen dat ze fan zijn van een club die eigendom is van een rijke oliesjeik, een moslim. En geen softie hé, nee een echte, diep gelovige moslim. Die Arabieren komen tot de conclusie, dat ze zich 9/11 hadden kunnen besparen. Koop per westers land enkele voetbalclubs en binnen 10 jaar heb je deze landen binnen, want die supporters hebben wél stemrecht. Ik schat dat we zo rond 2022 een sharia hebben. Democratisch gekozen. Juichen, mannen!

Gelukkig hebben we de marathonschaatsers. Die zullen toch niet "vals spelen"? Nou, sinds ze in die mooie gekleurde strakke pakken rondjes tollen, zou ik daar zeker niet zo zeker van zijn. Het ziet er toch precies hetzelfde uit, alleen niet op fietsen, maar op schaatsen. Maar dat moet je zelf maar bekijken. Ik zeg niks meer.

Wordt het niet eens tijd dat die sportjournalisten hun journalistenwerk gaan doen, in plaats van bij elke scheet klaar te komen. Goddomme, wat heeft die Smeets voor lul gestaan zeg. Laat hem ook maar eens gaan bekennen bij....eh, nou bij Sonja. Een half uurtje. Twee weken plezier. Een voor en een na het interview.
Of anders een interview met
RFTS

Geen opmerkingen:

Een reactie posten