maandag 4 februari 2013

Beware of the WATJES!

Waarschuwing voor de TESTO's:

Maak een massa machteloos en ze gaan opstaan. Duurt even, maar als ze toch niets meer te verliezen hebben gaan ze staan. Kom je aan een kind van een moeder, dan zal de anders zo zachte, verzorgende, begripvolle moeder veranderen in een furie. De geschiedenis heeft laten zien, dat de gevolgen vernietigend, rampzalig zijn.
(blijft een raar woord: "ramp-zalig") Ook zal er niet meer worden geluisterd. Na 1000 leugens, zal het volgende bla-die-blaatje ook wel een leugen zijn.

Ik vertelde vroeger mijn kinderen het volgende verhaaltje:

Er was eens een herdersjongetje, dat zich stierlijk zat te vervelen. Elke dag zat hij op de hei met z'n schaapjes. Niks te beleven. Dus bedacht hij iets. Hij rende naar het dorp en riep heel hard "WOLF! WOLF!" Het hele dorp liet alles uit de handen vallen en greep een riek, bijl of stok en rende naar de hei om de wolf te verjagen of te doden. het herdersjongetje lag in een deuk. Dorpsbewoners boos. Natuurlijk. De volgende dag. Jawel: deed hij het weer! Ja, nu waren de dorpelingen eggwel boos. Maar na een paar dagen verveling, kon hij het weer niet laten. Oei, dat scheelde niet veel of er waren rake klappen gevallen. Drie dagen later kwam er echter écht een echte wolf aansluipen. De herdersjongen rende naar het dorp en begon te gillen en roepen: "WOLF! WOLF!" "Ja, leuk hoor", zeiden de dorpelingen, "maar daar trappen we niet in."

Zoals gebruikelijk,

Regel #2: Negeer elke regel. Ook deze.

RFTS

 

----------------------------------------------nog meer watjes-------------------------------------------------

Nationale Watjesdag
Beware Of The Watjes
Watje! De beuk erin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten